• La nivelul actual al vietii de zi cu zi, traim intr-o lume in care nu mai poti avea incredere oarba in nimeni. Increderea e la baza relatiilor interumane de orice fel, si de indata ce pierzi increderea in cel in care aveai mare incredere tot universul tau se prabuseste. Ne dorim sa interactionam cu oameni care sunt loiali, sinceri, de incredere si care se implica in aceeasi masura.

    Intr-o relatie e inevitabil sa nu ai indoieli in privinta increderii partenerilor, sa stii daca  limitele pe care tu le tolerezi sunt incalcate, iti vine in ajutor Agentia internationala de Detectivi Particulari Activ Investigatii SRL. Aceasta ofera un serviciu discret, bazat pe confidentialitate si profesionalism, in Bucuresti si in majoritatea oraselor din Romania. Pentru servicii in spatiul european detectivii Activ Investigatii SRL ofera consultanta gratuita in gasirea unor agentii de detectivi, negocierea preturilor, stabilirea conditiilor si incheierea unor contracte avantajoase pentru clienti.Detectivii profesionisti Activ Investigatii se pot ocupa de diverse cazuri: stabilirea adulterelor, loialitatea angajatilor, bonitatea persoanelor sau solvabilitatea unor  firme.

    Tinand cont de principiile de etica si moralitate detectivii de la Activ Investigatii SRL  realizeaza un set de cercetari ce determina: profilul persoanelor vizate sau situatia bunurilor care fac obiectul unor litigii de natura civila, comerciala, penala.Rapoartele investigatatiilor intocmite de Activ Investigatii se  bazeaza pe dovezi concrete si pot fi folosite ca probatoriu in justitie.